marți, 2 iulie 2013

Croatii au idei traznite..dar eficiente


Nu stim exact care a fost sursa de inspiratie a pilotului croat de pe acest Mitsubishi Lancer Evo cu nr de concurs 103, atunci cand si-a decorat masina astfel, dar avem unele banuieli.

Varianta 1

E posibil sa fi avut o discutie cu primarul Constantei, Radu Mazare, si acesta sa ii fi povestit despre ideea sa de a asocia imaginea Romaniei cu cea a sexului frumos. Ca doar asta e cea mai de pret bogatie a tarii, nu-i asa..!?

Varianta 2

Poate fi un suporter al echipei germane de fotbal FC St. Pauli, celebra pentru faptul ca in trecut, a fost sponsorizata de catre bordelurile din cartierul unde isi au stadionul.

Varianta 3

Croatia are unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa unde se poate practica nudismul, iar aceasta poate fi o modalitate foarte buna de promovare a tursimului naturalist.

Si banuim ca nu degeaba a fost postata respectiva poza chiar pe pagina oficiala de Facebook a Raliului Croatiei 2013, etapa ce face parte din calendarul competitional al ERC (Campionatul European de Raliuri).


Ca vorba aceea, reclama este sufletul comertului. Iar o astfel de reclama are cu siguranta mai mult impact decat frunza romaneasca.

Mihai Marinescu  - imaginea Romaniei in Formula Renault 3.5

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu