joi, 18 iulie 2013

Destinatie de week-end: Trofeul Sinaia

Iubitorii sporturilor cu motor sunt invitati in week-end-ul acesta, mai exact, sambata 20 iulie si duminica 21 iulie, la Trofeul Sinaia 2013, cea de a 5 a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta. Organizata de catre Primaria Sinaia in colaborare cu Clubul Sportiv Carpati Sinaia, sub egida FRAS, aceasta etapa este unica in Romania fiind singura ce se desfasoara pe un circuit urban, mai exact pe drumul ce duce spre Cota 1400.

Astfel, startul se va da de langa Casinoul orasului Sinaia, la intersectia dintre strazile Octavian Goga, Manastirii si Eroilor, in timp ce punctul de sosire a fost stabilit la Telegondola Sinaia. Traseul masoara 3.015,2 m in lungime, cu o diferenta de nivel de 163,3 m intre Start si Sosire.

Si pentru ca lucrurile sa fie si mai interesante, la Trofeul Sinaia si-au anuntat participarea, pe langa pilotii consacrati ai CNVC, si cativa dintre protagonistii Campionatului National de Raliuri. Vor putea fi admirati la lucru Marco Tempestini, si fiul sau, Simone Tempestini, care se  pregatesc intens pentru Raliul Sibiului, ce va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare, etapa inclusa si in ERC (Campionatul European de Raliuri). Alaturi de cei 2 piloti ai Napoca Rally Academy, va mai fi prezent la coasta de la Sinaia si vicecampionul din 2012 al CNR, Vali Porcisteanu, care promite spectatorilor un show demonstrativ de zile mari.

Mai multe informatii despre pilotii incscrisi, ordinea la Start sau programul complet, puteti gasi pe site-ul oficial al evenimentului, respectiv www.trofeulsinaiaforever.ro .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu