sâmbătă, 3 august 2013

Never give up, Never surrender !

Sursa foto: www.facebook.com/WorldRally
Acesta pare e fi motto-ul lui Evgeny Novikov, dupa ce ieri, pilotul rus a lovit in plin o gramada de busteni pe speciala cu nr 8 a Raliului Finlandei, Palsankyla.

Novikov, component al echipei Qatar M-Sport World Rally Team, a fost implicat intr-un accident la aproximativ 5 km de la startul probei speciale, soldat cu avarierea partii din fata a masinii sale, accident in urma caruia acesta a fost nevoit sa ruleze cu capota motor lipita de parbriz.

Gestul sau de a continua raliul in aceste conditii nu pare sa fi fost insa pe placul tuturor, in special al lui Kris Meeke. Pilotul britanic, l-a ajuns din urma pe Novikov si a pierdut 20 de secunde in spatele acestuia pana a reusit sa il depaseasca, lucru ce l-a costat pozitia a 6 a in clasamentul general.


Ajuns la finalul probei, Evgeny Novikov, nu s-a lasat invins de acest incident si dupa ce a indepartat capota de pe parbrizul Fordului RS WRC, a continuat cursa, scopul sau declarat fiind acela de a termina raliul cu orice pret. Mai mult decat atat, dupa parcurgerea a 19 din 23 de probe speciale ale Raliului Finlandei, pilotul rus se situeaza pe un onorabil loc 8 in clasamentul general.

Si cum celebra vorba ce nu te omoara te face mai puternic pare ca i se potriveste de minune lui Novikov, e de asteptat ca acesta sa se regaseasca la finalul raliului pe aceeasi pozitie pe care se afla acum.

Iata si momentul in care Novikov a lovit in plin gramada de busteni, filmat de catre un spectator aflat in zona.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu