joi, 1 august 2013

Piloti VTM: Alex Lascu


Alex Lascu, alearga in CNVCR 2013 cu un frumos Megane la grupa H2. Este la patra competitie de viteza in coasta si isi doreste sa continue. Iata ce ne declara: 

Prin 1998, am fugit de acasa la Raliul Romaniei. De atunci am inceput sa visez ca intr-o buna zi, voi alerga si eu pe Poiana sau pe Valea Cetatii. Anii au trecut, am fost spectator profesionist, m-am imprietenit cu pilotii dar mai presus de orice, am invatat. Am invatat din tainele curselor, de ce e mai bine sa alegi o anumita setare in defavoarea alteia, etc... 10 ani au trecut pana cand am participat la o competitie. Am alergat in competitii locale pe Subaru Impreza, Toyota Celica Carlos Sainz, Seat Leon R300T, Honda Civic EK4, un Megane de Gr A, pentru ca intr-un final sa ajung si sa pornesc primul meu proiect pentru o masina de curse anume o Honda Civic EH9, pe care am abandonat-o in favoarea Megane-ului cu care alerg acum.
Pe Luci si pe Ciprian ii stiu mai bine de la Teliu din 2010 cand a pus-o Luci "pe tzigla". Pentru un om care tocmai aratase tuturor diferentialele si cardanul Fordului Escort, am ramas socat de cat de calm putea fi. Am bagat la cap si asta! De atunci am invatat de la Cipri ce inseamna strategie in materie de alegerea pozitiei de start pentru mansele de concurs. Iar ultima, am invatat-o de la Luci, anume kilogramele, sau mai bine spus avantajul dat de lipsa lor.

Text redactat de catre Radut Motorsport.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu