joi, 27 februarie 2014

Vesti bune de la Sport Total FM !


Iata ca primavara vine cu vesti bune din partea singurului post de radio de sport din Romania, care isi respecta motto-ul: Mai mult decat fotbal !

Incepand de sambata, 8 martie, Asociatia Jurnalistilor Auto din Romania se face auzita la Radio Sport Total FM in emisiunea "La limita". In fiecare sfarsit de saptamana, in intervalul orar 09.00-11.00, jurnalisti de marca vor fi la dispozitia ascultatorilor interesati de industria auto si sporturile cu motor, in special Campionatul National de Raliuri. Va vom tine la curent cu noutatile din industria auto-moto, vom discuta despre evolutia pietei auto in Romania si lansarile de noi modele, despre cum respecta contractele (sau nu) firmele de asigurari, despre calitatea serviciilor in service-urile de la noi, despre dificultatile din trafic. Vrem sa ne impartasiti problemele diverse pe care le intampinati cand achizitionati o masina, cand mergeti sa va faceti dosarul de daune, cand trebuie sa treceti testele de la Registrul Auto Roman, etc. Le vom discuta pe toate in emisiune si vom incerca, in masura posibilitatilor, sa va ajutam sa le rezolvati.

Pentru inceput, va stam la dispozitie cu paginile de facebook (Asociatia Jurnalistilor Auto din Romania si La limita ) si va asteptam sa ne contactati!
Pentru debutul emisiunii, care va avea loc sambata, 8 martie, pregatim o discutie despre ce se ascunde in spatele unei curse din European Rally Championship cu Berti Panaiot si alti invitati surpriza. Si pentru ca sarbatorim Ziua Internationala a Femeii vom avea alaturi de noi si o reprezentanta (cel putin) a sexului frumos! 

Ramaneti pe receptie pentru ca... masini!









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu