miercuri, 30 aprilie 2014

Mihnea Dutescu prezent la European Hill Race Eschdorf !


Dupa ce am aflat vestea ca Andrei Mitrasca va lua startul in acest an la Pikes Peak, iata ca un alt pilot roman va participa la o etapa internationala de viteza in coasta. Este vorba despre Mihnea Dutescu, nimeni altul decat omul care a facut posibila prezenta lui Vali Porcisteanu la Raliul Brasovului 2014.

Duta, asa cum ii spun prietenii, va participa in acest week-end la European Hill Race Eschdorf, cea de a 2 a etapa a Campionatului de Viteza in Coasta al Ducatului Luxemburg. Aceasta intrecere depaseste insa granitele micutului ducat, intrucat European Hill Race Eschdorf atrage anual piloti de top din Germania, Franta, Belgia, Austria sau Elvetia.

Astfel, Mihnea Dutescu si al sau Renault Megane 2.0 de Grupa H, vor avea de infruntat pe traseul cu o lungime de 1850 m din apropierea localitatii Eschdorf, masini de DTM, STW, Le Mans si monoposturi performante, multe dintre ele cu motoare de peste 500 cp. O onoare si o provocare, in acelasi timp pentru pilotul roman, care spera sa faca o figura frumoasa si sa invete cat mai multe din aceasta participare.

Mihnea Dutescu si al sau Renault Megane 2.0 in drum spre Luxemburg - Foto: #galeataalbastra
Nu pot decat sa ii urez multa bafta lui Mihnea si astept cu nerabdare alte vesti bune de la #galeataalbastra legate de evolutia conationalului nostru la European Hill Race Eschdorf.

Si pentru ca sa va convingeti de nivelul ridicat la care se merge acolo, va propun sa urmariti un scurt rezumat al cursei de anul trecut de la Eschdorf.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu