luni, 29 iulie 2013

Lucian Radut ia taurul de coarne


Liderul la zi al clasamentului Open al CNVC, Lucian Radut, profita din plin de pauza competitionala pentru a se ocupa de o mai veche problema cu care se confrunta sporturile cu motor din Romania, si anume promovarea.

Constient ca viteza in coasta sufera de o criza de identitate generata de o informare incorecta si incompleta din partea multor surse media, Lucian a facut apel prin intermediul paginii sale de Facebook, catre toti pilotii din CNVC sa isi uneasca fortele si sa contribuie impreuna la promovarea acestei discipline.

Si cum o astfel de initiativa nu putea fi trecuta cu vederea, am hotarat sa ii dau o mana de ajutor lui Lucian si astfel, sa crestem vizibilitatea pilotitlor de VTM prin prezentarea lor atat pe pagina de Facebook Radut Motorsport precum si pe cele detinute de catre Rally Raid Curier (Facebook si Web)

Iata si textul original al manifestului postat de Lucian Radut:

In zilele urmatoare vrem sa prezentam cu sportivitate si fair play toti pilotii de viteza in coasta care doresc sa se prezinte si sa-si spuna povestea lor si a masinii pe care o conduc. Favoritii sunt favoriti doar pentru ca existam noi, toti participantii de pe listele de inscrieri cu masini de la 3 cai la 1000. Asa ca va invitam sa ne trimiteti povestea voastra si sa promovam impreuna Viteza in Coasta ca sport de sine statator si nu ca "sora ciunga" a raliului. VTM-ul nu este doar un antrenament pentru raliu. Ar fi frumos ca noi toti sa ne cunoastem mai bine eforturile, povestea din spatele zilei de concurs. Viteza in Coasta are nevoie de promovare ca sport in Romania, unde oamenii iubesc masinile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu