luni, 29 iulie 2013

Tommi Makinen revine in WRC la Raliul Finlandei !


Cvadruplul campion mondial de raliuri, Tommi Makinen, in varsta de 49 de ani, si-a anuntat revenirea in WRC cu ocazia Raliului Finlandei, ce va avea loc intre 1 si 3 august. Insa, spre dezamagira multora dintre fanii sai, Makinen a anuntat ca va luat startul doar in deschidere, pe Superspeciala Killeri, joi 1 august de la ora 20.00 (ora Finladei).

Campionul finlandez, si-a motivat decizia argumentand ca aceasta a fost prima speciala pe care a castigat-o in cariera sa din WRC, si ca pentru el, sa evolueze acasa, in fata propriilor fani, reprezinta o adevarata onoare. 

Totodata, Tommi Makinen isi va lansa noua aplicatie de mobil, ce ii poarta numele (Tommi Makinen Racing mobile app), care este momentan disponibila pe Android, iar din 1 august si pe Apple IOS si Windows.

Raliul Finlandei va reprezenta insa, si debutul mult asteptat in Mondialul de Raliuri al noului model Ford Fiesta R5, dezvoltat de catre M-Sport, ce va fi pilotat de catre campionul WRC Academy, galezul Elfyn Evans. Iar in viitorul apropiat, vor putea fi vazute mai multe modele Fiesta R5 in WRC, intrucat cei de la M-Sport au anunnta ca au primit deja 20 de comenzi pentru acest model.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu