miercuri, 7 august 2013

Houston, we have a problem !


In 1987, cand a fost facuta acesta poza, telefonia mobila era inca la stadiul de nou nascut, in timp ce masinile de raliu Grupa B fusesera interzise in Campionatul Mondial fiind considerate mult prea puternice pentru a putea fi stapanite de catre piloti.

Tot in acelasi an, 1987, la Pikes Peak, lumea automobilistica a fost martora unui duel intre 2 masini extraordinare pilotate de 2 maestri ai sportului cu motor. Castig de cauza a avut Walter Rohrl si al sau Audi Quattro S1 E2, tandem care a doborat si recordul de timp, in timp ce Ari Vatanen si al sau Peugeot 205 T16 Pikes Peak, au trebuit sa se recunoasca invinsi.

In aceste conditii, e posibil ca acest cadru sa fi fost suprins in timp ce Vatanen discuta cu mai marii echipei Peugeot Talbot Sport despre o noua masina cu care sa se poata bate, cu sanse reale la victorie la Pikes Peak..

Cine stie..Poate in urma acestei convorbiri telefonice sa fi luat nastere magnificul Peugeot 405 T16 Pikes Peak, care pilotat de Vatanen a batut recordul lui Rohrl in 1988.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu