joi, 15 august 2013

Video: Ogier trage tare pentru Raliul Germaniei


Raliul Germaniei, etapa de casa a celor de la VW, ce va avea loc la sfarsitul saptamanii viiotoare, poate pune capat definitiv luptei pentru titlul suprem al pilotilor. Desi in proportie de 80%, Sebastien Ogier este noul Campion Mondial, francezul poate transa lucrurile in favoarea sa, cu 4 etape inaintea finalului de sezon, daca va reusi sa mai adauge 22 de puncte avansului pe care il are momentan fata de Latvala si Neuville.

Ar fi astfel o victorie de palmares pentru Ogier in fata lui Sebastien Loeb, care nu a reusit niciodata sa isi adjudece vreunul din cele 9 titluri de campion, cu mai putin de 3 etape inaintea sfarsitului de sezon competitional.

Cu toate acestea, francezul de la VW ramane cu picioarele pe pamant si conform declaratiilor sale, interesul sau este acela de a merge cat mai bine in Raliul Germaniei si de a-si adjudeca victoria daca se poate, iar in ceea ce priveste titlul mondial, important pentru el este sa il obtina in final, indiferent cand se va intampla acest lucru.

Si pentru ca lucrurile sa fie in grafic pentru Ogier, echipa VW Motorsport a planificat o sesiune de teste inaintea Raliului Germaniei, sesiune ce s-a desfasurat in superba zona viticola Brauneberg, de langa Trier. Cum au decurs lucrurile, puteti vedea in clipul urmator.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu