sâmbătă, 3 august 2013

Piloti VTM: Cristian Stoicanea


Cristian Stoicanea, de profesie inginer auto alearga la viteza in coasta ca debutant cu Opel Corsa A GSI de grupa H1. Deseneaza masini, asta-i meseria lui, de proiectant in constructia automobilului. Iata ce declara pentru Radut Motorsport: 

Pasionat de mic de masini, spectator « profesionist » de multi ani, am facut pasul de cealalta parte a traseelor de concurs in 2010, ca si copilot la Winter Rally Covasna alaturi de Bogdan Talasman, pe un Oltcit de competitie construit de la zero de noi. Din 2011 pana anul acesta am participat la viteza in coasta regional, la grupa pilotilor nelicentiati, ramanand fidel Oltcitului, pe care am incercat sa il imbunatatesc constant. In 2013 am facut trecerea spre CNVCR, achizitionand un Opel Corsa A GSi de clasa H1, masina extrem de prietenoasa cu bugetul, dar in acelasi timp foarte competitiva. 
Luci si Ciprian se confunda cu imaginea coastei de la noi, ei fiind o prezenta constanta la start in aceeasi formula in ultimii ani. Ca si spectator ii cunosteam de mult, ca si colegi ne stim doar vreo doi ani, dar pot spune ca le admir talentul si perseverenta in a cauta trasele cele mai rapide, atentia spre detalii nivelul de pregatire tehnica a lor si a echipei. Sa ne vedem cu bine pe traseele de coasta si sper ca initiativa Radut Motorsport de a promova imaginea motorsportului de la noi sa aduca si mai multa lume pe marginea probelor.

Text redactat de catre Radut Motorsport.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu