joi, 22 august 2013

Turbo iti arata cum sa iti depasesti limitele


Desi la prima vedere Turbo pare un film de animatie pentru copii, adevarul e ca productia 3D a studiourilor Dreamworks, se adreseaza atat celor mici cat si celor mari.

Povestea acestui film este simpla si extrem de interesanta. Turbo, un melc de gradina isi doreste enorm de mult sa isi depaseasca conditia si sa poate participa la curse, unde sa fie cel mai rapid din lume. In urma unui accident in care era sa sa isi piarda viata, Turbo se trezeste inzestrat cu puteri supranaturale ce ii permit sa isi urmeze marele sau vis, si anume sa participe la celebra cursa de 500 mile de la Indianapolis.

Mesajul pe care acest film il transmite folosind o doza consistenta de umor este unul extrem de simplu: niciodata sa nu renunti in a spera ca visele tale vor putea deveni realitate.Oricat de imposibil ar parea un lucru de realizat, atunci cand iti doresti cu adevarat se poate intampla.

Asadar, Turbo este recomandat in primul rand tuturor celor care au incetat sa mai creada in propriile forte si in dorinta de a reusi. Iar animatia si umorul rezultat din situatiile create de actiunile personajelor, vor smulge cu siguranta cateva zambete pana si celor mai pesimisti oameni.

Personal, recomand ca acest film sa fie urmarit in varianta cu subtitrare, si nu dublat, pentru a putea beneficia de vocile originale ale lui Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Snoop Dogg, Michelle Rodriguez sau Samuel L. Jackson, care dau viata personajelor principale.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu