sâmbătă, 17 august 2013

Video: Aschia nu sare departe de trunchi


Saptamana aceasta, fostul mare campion de raliuri, Ari Vatanen, a hotarat sa urce pe locul din dreapta al masinii de concurs a fiului sau, Max Vatanen, dar nu in calitate de copilot, ci pur si simplu pentru a se bucura de o plimbare in ritm de proba speciala. Experimentul s-a petrecut pe circuitul de la Tuupovaara din Finlanda, unde Ari Vatanen a fost pur si simplu surprins de felul in care fiul sau a controlat masina, un Ford Fiesta R2. 

Mai mult chiar, dupa cum reiese din clipul urmator, lui Ari nu i-a venit sa creada ce mult a progresat Max si cat de rapid este. La cei aproape 23 de ani ai sai, Max Vatanen, a debutat in raliuri in 2012, este o prezenta constanta in campionatele Finlandei si Estoniei, iar in acest an a debutat si in ERC, in Raliul Belgiei.

Astfel Ari Vatanen, se poate mandri cu un urmas pe masura, care nu i-a mostenit numai numele de familie, ci si talentul. 

Si pentru a va convinge ca cele afirmate mai sus sunt cat se poate de adevarate, va invit sa urmariti clipul urmator pana la capat si sa fiti atenti la mimica lui Ari Vatanen. Parca aduce un pic cu celebra scena cu Taurete si Laurian..

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu