marți, 25 martie 2014

Video: Teaser Salonul Auto Moto 2014


Dupa ce Raliul Brasovului a deschis cu succes balul evenimentelor automobilistice din Romania in anul 2014, iata ca a venit randul Salonului Auto Moto sa incante privirile pasionatilor de masini si motoare cu ultimele noutati in domeniu.

Asa cum ne-au obisnuit deja organizatorii, Salonul Auto Moto, va avea si in acest an cartierul general in Piata Constitutiei, in perioada 2-6 aprilie. Ca la fiecare editie de pana acum, vor participa producatori, importatori si distribuitori de atuovehicule, componenete auto si moto, piese de schimb, motociclete, biciclete si accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurari, specialisti in inchirieri auto, reprezentanti media etc.

Si ca orice eveniment de profil care se respecta, Salonul Auto Moto are programate diverse concursuri cu premii in bani si produse precum si numeroase alte surprize pregatite pentru publicul vizitator. Astfel, trebuiesc mentionate demonstratiile ce vor fi oferite de catre Titi Aur si Sorin Ene, dar si prezenta echipei Campioane Nationale la Viteza in Coasta in 2013, Rally Dream Team.

Nu vor lipsi nici concertele live, ce vor fi sustinute de catre peste 50 de artisti romani. Iar in plus, fata de anii trecuti, in cadrul Salonului Auto Moto, va fi amenajata si o zona de Consignatie unde cei care doresc sa isi vanda accesoriile pe care le detin si considera ca nu le mai sunt de folos, le pot plasa acolo incepand cu ziua de vineri 4 aprilie.

Mai multe detalii despre acest eveniment, pretul biletelor si program puteti gasi atat pe site-ul oficial www.sam.ro cat si pe pagina de Facebook a Salonului Auto Moto.

Si cum nu a mai ramas mult timp pana cand Salonul Auto Moto isi va deschide portile, va propun sa vizionati teaser-ul editiei 2014.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu