duminică, 13 aprilie 2014

Rally Dream Team – Expozitie masini de curse in Plaza Romania 23-27 aprilie


Rally Dream Team este echipa campioana en titre in Campionatul National de Viteza in Coasta (HillClimb) din Romania.
Cele doua masini, Mitsubishi Lacer EVO 9 de 500 de cai putere, vor fi expuse in perioada 23-27 aprilie in Rotonda din Plaza Romania, partener al echipei campioane.
Masinile sunt special preparate pentru competitiile de viteza in coasta si va asteapta sa le vizitati!

In fiecare seara vor avea loc evenimente, tombole cu premii si sesiuni de fotografiere. Copiii si nu numai, vor primi carduri de colectie cu autografele pilotilor si premii surpriza din partea partenerilor echipei. Pilotii Rally Dream Team, Lucian Radut si Ciprian Ciobotaru vor discuta cu publicul despre motorsportul din Romania si vor acorda mini sesiuni de consultanta in defensive driving sau pilotaj sportiv.

Vizitatorii vor afla detalii interesante despre competitiile de automobilism sportiv din Romania si se vor delecta in weekend-ul 26-27 aprilie cu demonstratii de indemanare auto. Pasionatii vor castiga la tombole curse ca si copiloti in demonstratiile auto pentru a simti adrenalina de la bordul unei masini de competitie.

Partenerii din Plaza Romania vor oferi vouchere de cumparaturi pentru cei care fac fotografii cu masinile si le posteaza imediat pe retelele de socializare.

“Sustin motorsportul romanesc!” 

Pentru detalii si pentru a fi informati despre noutatile despre motorsportul din Romania, accesati:

Persoana de contact: Ana Radut, PR Manager 0722385928 — la Plaza Romania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu