luni, 14 aprilie 2014

Andru Georgescu - Pilot de curse la 15 ani


Inceput de cariera in automobilism sportiv

Andru Georgescu are 15 ani si este pilot junior in Campionatul National de Autoslalom. In weekend-ul 12-13 aprilie are loc prima etapa de anul acesta la Bacau si el va fi prezent la start.

La o varsta la care multi adolescenti nu stiu ce vor face in viata, Andru are deja obiective bine stabilite – construirea unei cariere in automobilismul sportiv. Anul acesta va participa in competitii cu un Citroen Saxo original VTS cu motor de 1.6 si putere 130 cai, pregatit special de Radut Motorsport. Masina este ideala pentru debutanti si performantele sale se asorteaza perfect cu dezinvoltura unui tanar pasionat si ambitios precum este Andru Georgescu.

Crescut printre masinile de curse in echipa AFS Autosport si langa piloti campioni ca Dragnea Cosmin, Lucian Radut, Traian Negru, Andru are sansa sa-si puna in practica pasiunea si sa se dezvolte ca pilot si adult. Participarea din 2014 de la autoslalom este un antrenament necesar pentru abilitatile sale.


Tanarul pilot invata pentru a intra in lumea vitezei de la alt nivel – Viteza in Coasta, Hillclimb. In Campionatul National de Viteza in Coasta al Romaniei, varsta juniorilor trebuie sa fie de 16 ani, astfel incat Andru nu pierde niciun moment si se antreneaza pentru a debuta la varsta ideala pentru a face performanta. “Obiectivul meu este sa acumulez multa experienta ca sa pot trece pe integrala si sa progresez, astfel incat la 18 ani sa debutez la Raliuri”, declara juniorul cu energie si ambitie.


Parcursul carierei lui Andru Georgescu este sustinut de sponsori care apreciaza performanta sportiva: Tinmar, KFC Romania, ECOYL BENZ, Andre’s Fast Service, Radut Motorsport si va fi detaliat pe pagina de Facebook a echipei sportive AFS Autosport.

Text redactat de catre:

Ana Radut
PR Manager
Tel. 0722385928

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu