vineri, 18 aprilie 2014

Un parteneriat pentru sutinerea motorsportului romanesc !


Inca de la inceputul campaniei lansate de catre Lucian Radut in vara anului trecut pentru promovarea sportivilor din Campionatul National de Viteza in Coasta, Rally Raid Curier a fost unul din partenerii care s-au implicat activ in acest demers inedit in sportul cu motor romanesc.

Iata cum suna la vremea respectiva manifestul postat de Lucian Radut pe pagina sa de Facebook:

In zilele urmatoare vrem sa prezentam cu sportivitate si fair play toti pilotii de viteza in coasta care doresc sa se prezinte si sa-si spuna povestea lor si a masinii pe care o conduc. Favoritii sunt favoriti doar pentru ca existam noi, toti participantii de pe listele de inscrieri cu masini de la 3 cai la 1000. Asa ca va invitam sa ne trimiteti povestea voastra si sa promovam impreuna Viteza in Coasta ca sport de sine statator si nu ca "sora ciunga" a raliului. VTM-ul nu este doar un antrenament pentru raliu. Ar fi frumos ca noi toti sa ne cunoastem mai bine eforturile, povestea din spatele zilei de concurs. Viteza in Coasta are nevoie de promovare ca sport in Romania, unde oamenii iubesc masinile.

Acum, dupa aproape 1 an de zile, eforturile facute de Lucian Radut si echipa sa, Rally Dream Team, au inceput sa dea roade. O dovada in acest sens este si initiativa Sustin Motorsportul Romanesc, care prin miile de stickere raspandite gratuit catre iubitorii sportului cu motor din toata tara, a crescut simtitor popularitatea VTM-ului si nu numai.


Tocmai de aceea nu pot sa spun decat ca sunt extrem de incantat sa fiu partener media pentru anul 2014 al Rally Dream Team si ii multumesc pe aceasta cale lui Lucian Radut pentru increderea acordata. Imi doresc, ca impreuna cu ceilalti parteneri ai Rally Dream Team, sa crestem cat mai mult vizibilitatea sportului cu motor autohton, astfel incat sa ajunga sa nu mai poata fi ignorat de catre televiziuni si alte canale mediatice de mare importanta.

Drept urmare, iubitorii motorsportului romanesc sunt asteptati in perioada 23-27 aprilie la Plaza Romania, pentru a lua parte la prezentarea echipei Rally Dream Team inaintea debutului sezonului competitional 2014. 

Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi mai greu sa trecem neobservati !





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu