marți, 29 aprilie 2014

Remember: Raliul Aradului 2013 by Ro MotorSport


Cu mai putin de 2 saptamani inainte de startul Raliului Aradului, cea de a 2 a etapa a CNR 2014 si totodata cea de a 3 a etapa a European Rally Trophy, noutatile se tin lant. 

Odata intrat in circuitul european, dupa 5 editii nationale reusite, Raliul Aradului, atrage tot mai multi piloti straini, veniti chiar si din Orientul indepartat. Astfel, alaturi de pilotii maghiari Janos Puskadi si David Botka, prezente deja obisnuite in CNR, va lua startul la Arad si un pilot din Emiratele Arabe Unite, Rashid Al-Ketbi, component al Skydive Dubai Rally Team, echipa alaturi de care a facut un sezon extins anul trecut in WRC 2. Al-Ketbi, va pilota la Arad, un Ford Fiesta R5, masina cu care a obtinut anul trecut un loc 3 la WRC 2, in Raliul Frantei, iar in acest fel, spectatorii vor avea ocazia sa vada la lucru nu mai putin de 3 masini Fiesta R5.

In ceea ce-l priveste pe campionul national en-titre, Francois Delecour, francezul va schimba pentru etapa aradeana masina sa de concurs Peugeot 207 S2000 cu un Subaru Impreza de clasa 3, aceeasi masina cu care a mers si la Raliul Iasului 2013, ceea ce va face ca intrecerea sa fie si mai interesanta. 

Si daca acestea reprezinta noutatile pe care le aduce Raliul Aradului in 2014, va propun sa ne intoarcem putin in timp si sa revedem cele mai importante momente din etapa de anul trecut, desfasurata la sfarsitul lunii august, etapa ce a reprezentat o adevarata relaxare pentru piloti, dupa epuizantul si casantul Raliu al Sibiului.

Asadar, in cele ce urmeza va invit sa revedeti rezumatul Raliului Aradului 2013, realizat de catre Ro MotorSport, emisiune ce a fost retrasa intre timp din grila postului Digi Sport.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu