marți, 22 aprilie 2014

Trailer: 1 Mai Tuning Fest 2014


Weekend-ul viitor, mai exact in perioada 1-4 Mai, pe drumul ce leaga statiunile Venus si Saturn, va avea loc cel mai important Festival Auto de la malul Marii Negre, 1 Mai Tuning Fest 2014.

Pe parcursul celor 4 zile si 4 nopti cat tine acest festival, organizatorii se asteapta la un flux de peste 20.000 de vizitatori, veniti din toate colturile tarii, pentru a sarbatori 1 Mai la mare. Astfel, 1 Mai Tuning Fest va oferi in acest an tuturor celor care vor trece prin statiunile Saturn si Venus, expozitii de tuning auto/moto si car audio, competitii de drift si drag racing, demonstratii de indemnare auto asigurate de catre piloti profesionisti dar si de catre amatori dornici de adrenalina, numeroase party-uri si multe alte surprize.

Spectacolul la probele de indemnare va fi asigurat de catre localnicul Emil Ghinea, alaturi de care si-au mai anuntat prezenta Lucian Radut, Vali Porcisteanu, Raul Szene, Sorin Botez si Bogdan Samoila, piloti care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare, in timp ce atmosfera va fi intretinuta de catre Special Guest Star, DJ Harra.

Si, dupa spusele organizatorilor, pentru ca este vremea ca cineva sa indrazneasca, 1 Mai Tuning Fest se doreste a fi un punct de reper in ceea ce inseamna un festival auto in adevaratul sens al cuvantului, o evolutie a evenimentului ce a avut loc anul trecut in parcarea Maritimo Shopping Center din Constanta si cu siguranta cu totul si cu totul altceva decat fiasco-uri gen Salonul Auto Moto Bucuresti.

Mai multe detalii despre 1 Mai Tuning Fest puteti afla de pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului, iar pentru a va face o mica idee despre ce veti putea vedea acolo, va propun sa urmariti trailerul realizat de catre Cars Tuning Romania.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu