joi, 15 mai 2014

Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu gata de start in SATA Rallye Acores !

Sursa foto: Florin Tincescu
Echipajul Florin Tincescu / Iulian Nicoalescu va reprezenta Romania la cea de a 5 a etapa a ERC, respectiv a 3 a din calenadrul Junior ERC, SATA Rallye Acores, ce se va desfasura in perioada 15-17 mai, in Insulele Azore, Portugalia.

Cei 2 componenti ai Napoca Rally Academy vin la acest raliu cu gandul de a repeta performanta din 2013, cand, la bordul unei Dacia Logan au reusit sa ocupe pozitia a 3 a la categoria masinilor cu 2 roti motrice. Anul acesta insa, provocarea este si mai mare in conditiile in care Florin si Iulian vor concura in Junior WRC la bordul unui Citroen C2 R2, aceeasi masina cu care alearga si in Campionatul National de Raliuri si pe care pe care au menajat-o la Raliul Aradului, cand au hotarat sa nu ia startul.

Cat despre SATA Rallye Acores, trebuie mentionat ca este unul din cele mai dificile raliuri din acest sezon al ERC, in primul rand datorita vremii instabile care este in aceasta perioada a anului in Insulele Azore, ceea ce face ca suprafata de rulare sa fie extrem de alunecoasa. Totodata este si un raliu cu peste 200 km de probe speciale extrem de interesante, ce se desfasoara intr-un cadru natural deosebit.

Si ca sa va convingeti ca cele afirmate mai sus sunt cat se poate de adevarate, va invit sa urmariti teaser-ul oficial al SATA Rallye Acores 2014, nu inainte de a le ura multa bafta lui Florin si Iulian.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu