joi, 15 mai 2014

Rally Dream Team lupta pentru titlul de campioana si in sezonul 2014


Echipa campioana nationala la Viteza in Coasta in ultimii doi ani, Rally Dream Team va incepe sezonul competitional 2014 in forta si cu entuziasm pentru a-si pastra titlul.

Campionatul National de Viteza in Coasta al Romaniei (hillclimb) va incepe cu etapa de la Ranca, Cupa Gorjului, pe 17-18 mai. 

Echipa Rally Dream Team va fi formata anul acesta din pilotii: Ciprian Ciobotaru care va puncta la grupa N clasa 4 cu Mitsubishi Evo 9, Lucian Radut la grupa H clasa 4 (cu sanse mari de a aduce echipei si puncte din clasamentul OPEN) cu Mitsubishi Evo si Cosmin Dragnea la grupa A clasa 4 tot cu Mitsubishi Evo 9. Echipa aduna piloti cu performante impresionante, campioni nationali la grupe sau la clase si mizeaza pe profesionalismul acestora si pe pregatirea tehnica a masinilor oferita de Radut Motorsport. 

Rally Dream Team a ramas de-a lungul anilor consecventa si perseverenta pentru Viteza in Coasta, (hillclimb), pentru ca este motorsportul cel mai apropiat de public. Anul acesta, desi masinile nu au primit imbunatatiri tehnice majore, echipa va participa cu materialul de concurs disponibil, intr-o competitie animata cu piloti din ce in ce mai puternici si masini mai performante. In 2014, concursurile vor fi foarte foarte disputate si garanteaza spectacol automobilistic spectatorilor care vor veni pe trasee. 

Rally Dream Team va continua promovarea prin campania “Sustin motorsportul romanesc” iar spectatorii prezenti la coasta si in parcurile de service vor primi stickere si carduri de colectie ale pilotilor cu autografe.

Rally Dream Team si toti pilotii de la Viteza in Coasta va invita la cele mai frumoase spectacole automobilistice, masini puternice, viteza si batalii la miimi de secunda.

Text redactat de catre:

Ana Radut
PR Manager
Tel. 0722385928

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu