luni, 5 mai 2014

Interviu: Andru Georgescu, pilot la 15 ani


La doua saptamani de la prima etapa a Campionatului de Autoslalom, Andru Georgescu se pregateste pentru cea de-a doua care va fi pe 17-18 mai la Amckart, Bucuresti. Andru a fost prezent la demonstratiile organizate de Radut Motorsport pentru promovarea automobilismului in Romania si a raspuns la cateva intrebari. 

Radut Motorsport: Andru, cum te simti dupa prima etapa de Autoslalom de la Bacau cu masina ta, Citroen Saxo VTS?
Andru Georgescu: A fost o etapa de adaptare. Daca asortez pilotajul cu personalitatea masinii, ajungem sa ne intelegem prieteneste. In aceasta faza de invatare a stilului de pilotaj profesionist ma ajuta pregatirea masinii de catre Radut Motorsport. Pe parcurs vom gasi impreuna reteta pentru performanta. 

RM: Care a fost obiectivul tau la aceasta prima etapa din campionat? 
AG: Pentru a ajunge la intelegerea de care vorbeam mai devreme, aceasta etapa a fost un prim pas. Am reusit sa scad timpul progresiv chiar cu o noua provocare pentru mine – ploaia. Obiectivul numarul 1 in prezent este sa invat cat mai mult, sa abordez un stil de pilotaj cat mai corect si curat fara daramarea vreunui jalon. 

RM: De unde ai invatat sa conduci si mai ales in stil sportiv?
AG: Tatal meu a fost primul sofer si pilot de la care am avut de invatat si mai ales de furat - incerc sa beneficiez de fiecare intalnire cu echipa AFS Autosport si imi doresc sa fiu sub aripa lui Radut.


RM: Ai 15 ani si esti la liceu. Cum te susţin colegii tăi? Dar profesorii?
AG: Incerc sa fiu cat mai modest si foarte putini stiu ca particip in campionat.

RM: Acum vor afla :). In afara de pista de autoslalom mai faci antrenamente si in alta parte? Cand va fi urmatoarea etapa? 
AG: Nu am inca permis si singurul antrenament este doar pe pista, desi nu as rata niciun prilej sa ma urc la volan si sa intorc masina. Pentru a ajunge un pilot bun trebuie sa stii sa respecti regulile. De-abia astept urmatoarea etapa de autoslalom la Bucuresti pe 17-18 mai si le multumesc inca odata sponsorilor ca sunt alaturi de mine. Sustin motorsportul romanesc!

Interviu realizat de catre:

Ana Radut
PR Manager
Radut Motorsport
Tel. 0722385928

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu