miercuri, 7 mai 2014

Vali Porcisteanu participa la Raliul Aradului

Sursa foto: Vali Porcisteanu
Odata intrat in circuitul european prin includerea in European Rally Trophy, Raliul Aradului 2014, aduce iubitorilor motorsportului romanesc o noua supriza placuta. Este vorba, mai exact, despre prezenta la start a Campionului National Absolut din 2011, Vali Porcisteanu.

Dupa ce la Raliul Brasovului, Vali a beneficiat de ajutorul bunului sau prieten Mihnea Dutescu, care i-a pus la dispozitie un Renault Clio R3 Maxi Evo, la Raliul Aradului, cel mai indragit pilot roman al momentului va reveni la comenzile unei masini cu tractiune integrala, urmand sa faca echipa cu Cornel Gardean, la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IV.

Astfel, dupa negocierile purtate cu organizatorul raliului Mihai Leu, echipajul Vali Porcisteanu / Cornel Gardean, va lua startul la Arad din postura de forlighter (deschizator), ceea ce nu poate fi decat un motiv in plus pentru ca spectatorii sa fie prezenti in numar cat mai mare pe probele speciale.

In ceea ce il priveste pe Vali Porcisteanu, participarea la Raliul Aradului 2014, chiar si din postura de forlighter, este echivalenta cu o victorie, dupa ce la inceputul sezonului competitional s-a vazut lasat pe dinafara de catre Colina Motorsport, echipa cu care se afla sub contract.

Si, asa cum il stim pe Vali Porcisteanu, faptul ca va evolua fara presiunea victoriei pe umerii sai, inseamna ca va oferi un specatcol de zile mari celor prezenti pe specialele raliului aradean. Totusi, cum unui pilot de talia lui Porcisteanu ii sta cel mai bine atunci cand este angrenat in lupta pentru prima pozitie a clasamentului, asteptam cu nerabdare sa il revedem cat mai curand posibil evoluand la cel mai inalt nivel.

Cand se va intampla acest lucru, nimeni nu poate spune cu siguranta, insa merita sa ii urmarim cu interes activitatea, pentru ca Vali Porcisteanu ofera mereu surpize placute fanilor sai.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu