vineri, 16 mai 2014

Video: Viteza in Coasta - Sportul cu motor cel mai aproape de public !


Iata dovada ca viteza in coasta nu este doar sora mai saraca a raliurilor, cum o considera multi, ci un sport de sine statator, cu propriile reguli bine definite si cu un public numeros, de toate varstele, care este prezent la fiecare etapa.

Cel putin asa stau lucrurile in tari precum Germania, unde a fost filmat clipul urmator pentru promovarea etapei de la Rechberg.

Dar sa nu uitam totusi ca si in Romania, sporturile cu motor au o lunga traditie, iar cel putin in anii '80, oamenii erau prezenti in numar mare atunci cand se organiza o etapa de viteza in coasta sau viteza pe circuit, ca sa nu mai vorbim de celebra Cupa a Pacii si a Prieteniei.

Iar atmosfera din acele vremuri seamana izbitor cu cea din imaginile urmatoare, unde o cursa de viteza in coasta nu este privita doar ca pe un concurs, ci este o adevarata sarbatoare, un spectacol total si un mod placut de a-ti petrece timpul liber.

Cu alte cuvinte, viteza in coasta nu este doar un sport cu motor, ci un adevarat mod de viata, pentru cei care au microbul in sange.

Si ca sa va convingeti ca cele afimrate mai sus nu sunt o inventie, urmariti cu atentie clipul urmator.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu