miercuri, 14 august 2013

Raliul Deltei a devenit Marca Inregistrata !



Dupa o absenta de 20 de ani din calendarul competitional al Campionatului National de Raliuri, Raliul Deltei a revenit in 2013 cu ambitii mari si cu o organizare excelenta. Si pentru ca Mihai Tanase, coordonatorul acestui raliu-eveniment a facut toate eforturile necesare pentru ca etapa tulceana sa isi recapete faima internationala, ieri 13 august 2013, Raliul Deltei a devenit Marca Inregistrata. 

Iata si declaratia lui Mihai Tanase la aflarea vestii pe care o astepta de ceva vreme:

 Ne-am fi dorit sa reusim sa finalizam procesul de inregistrare pana la startul raliului de anul acesta, numai ca procedura se intinde pe o perioada de 7-9 luni de zile. Azi, suntem foarte mandri ca am reusit sa aducem inca plus de valoare atat evenimentului nostru, cat si motorsportului romanesc in general. Ideal ar fi fost ca toata lumea sa intelega ce reprezinta drepturile de autor sau drepturile unei marci inregistrate, dar sunt convins ca lucrurile se vor schimba semnificativ in urmatoarea perioada.

De ce marca inregistrata ? E foarte simplu, lucrurile au demonstrat ca in Romania singura cale prin care iti poti proteja proiectele, ideile, campaniile de marketing, samd., este sa nu te abati nicio secunda de la principiile de baza ale marketingului, iar inregistrarea unui brand este un lucru firesc
care te ajuta sa dormi bine noaptea!  Mihai Tanase – organizator DANUBE DELTA RALLY®

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu