miercuri, 28 mai 2014

Autoslalom - Andru Georgescu, locul 3 la juniori !


In weekendul 17-18 mai a avut loc a doua etapa a Campionatului National de Autoslalom pe circuitul Amckart de la Bucuresti. Andru Georgescu, pilotul junior de numai 15 ani continua activitatea automobilistica si se claseaza pe locul 3 la juniori. 


La bordul unui Citroen Saxo VTS, Andru reuseste o evolutie frumoasa pe bine cunoscutul circuit Amckart din Bucuresti. Etapa de autoslalom a fost un pic diferita si mai dificila ca anul trecut din cauza adaugarii de sicane cu jaloane. Juniorul declara ca a inceput sa simta mai bine masina si franarea pe spate, astfel incat doar cauciucurile care s-au incins prea tare pe astfaltul cald l-au provocat in a-si depasi limitele. A inceput sa cunoasca reactiile masinii si sa invete cum sa le controleze. La aceasta etapa, Andru a beneficiat de sustinerea mecanicului, a prietenilor si a organizatorului concursului, Willi Nicolae.

Andru asteapta cu nerabdare etapa urmatoare a campionatului de autoslalom care va avea loc in 7-8 iunie pe un traseu nou care se aseamana mult cu o etapa de viteza in coasta – Magureni Prahova. Juniorul este entuziasmat sa faca cunostinta cu noul traseu foarte pitoresc si interesant pentru pilotaj de autoslalom. Ziua de sambata este destinata antrenamentelor si calificarilor, pilotii straduindu-se sa invete bine virajele si punctele de franare. 


Andru Georgescu doreste sa aduca multumiri din nou partenerilor sai care il sustin in dezvoltarea carierei in automobilism sportiv: Tinmar, KFC Romania, SSG, Rombacom, ECOYL BENZ, Andre’s Fast Service si Radut Motorsport.

Articol redactat de catre:

Ana Radut
PR Manager
Tel. 0722385928

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu