vineri, 23 mai 2014

Video: Teaser Danube Delta Rally® 2014


In 2013, Raliul Deltei revenea in calendarul competitional al CNR, dupa o pauza de mai bine de 20 de ani. A fost o revenire mult asteptata si necesara in acelasi timp, ce a revigorat Campionatul National de Raliuri, la finalul sezonului dovedindu-se a fi, alaturi de Raliul Sibiului, cea mai bine organizata, promovata si spectaculoasa etapa.

Acum, la mai putin de o saptamana pana la startul editiei cu nr 15 a Raliului Deltei, organizatorii se pot mandri cu faptul ca in decurs de un an, etapa tulceana a devenit Marca Inregistrata si a crescut de la coeficient 0,8 la coeficient 1, ceea ce inseamna un numar mai mare de km de probe speciale ce trebuiesc parcursi de catre cele 50 de echipaje inscrise.

Iar daca mai punem la socoteala ca in acest an, Raliul Deltei, se afla sub supravegherea FIA in vederea includerii in European Rally Trophy din sezonul viitor, atunci e clar ca vom avea parte de un spectacol automobilistic total in perioada 29-31 Mai.

Si pentru ca sa intrati incet incet in atmosfera Danube Delta Rally® 2014, va invit sa urmariti teaser-ul oficial, realizat cu imagini filmate anul trecut pe specialele tulcene.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu